X
This is Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Repellendus iusto nesciunt nobis dicta voluptates aliquam cumque est ipsum possimus obcaecati assumenda, quam fugit, sapiente aliquid. Eligendi dignissimos maiores voluptates facere.
<<
X
X
>>

De Ronde met de leeuw van Vlaanderen

De Ronde met de leeuw van Vlaanderen

Ontdek Vlaanderens mooiste met de leeuw van Vlaanderen in je kielzog. Tem de Kwaremont, Paterberg, Koppenberg en andere legendarische bergen en kasseistroken van de Ronde Van Vlaanderen onder professionele begeleiding.

Partners:
Mijn Publiciteit - reclame bureau
Het Mijn Publiciteit Team is opgebouwd uit een sterk team. Wij staan bijna de klok rond ten dienste van onze klanten, om zo een perfecte klantenservice te garanderen. Graag begeleiden wij u van aan het ontwerp tot bij de levering ervan. Indien er nog iets onduidelijk zou zijn, aarzel dan niet en contacteer ons via de chat of via info@mijnpubliciteit.be.
My-Websitebuilder.com
Wij ontwerpen websites en richten ons vooral op KMO en ook grotere of kleinere ondernemingen en organisaties.Onze kenmerken: snelle, aanpasbare, gebruiksvriendelijke en stijlvolle websites aan een betaalbare prijs. Al onze websites krijgen een basisoptimalisatie voor de twee belangrijkste zoekmachines Google en MSN. Hierdoor wordt elke door ons ontworpen website makkelijk teruggevonden.
Bonavonture
Bon Tour and Johan Museeuw submerge you into a retro cycling sensation. You ride where the greatest classic of all is held every year, the Tour of Flanders. History made by real "Flandriens". Over steep hills and bumpy cobblestones in retro Bon Tour outfit on a retro racing bike you experience it all. Vive le Vélo!
Kalas
De productie van op maat gemaakte wielerkleding is dankzij ons niet alleen voor de professionele teams beschikbaar. Wij zijn een optie voor iedereen die naar kwaliteit, functionaliteit en exclusieve design zoekt. Zoekt u een cadeau voor bedrijfspartners of werknemers? Bent u een professionele team en zoekt u degelijke kwaliteit en service? Bent u een fietsende groepje vrienden en wilt u opvallen tijdens de toertochten? Wij kunnen iedereen een betaalbare oplossing voorstellen.
Shifting Gears Brugge
Fietsen is leuk. Fietsen is gezond. Fietsen is inspannend én ontspannend. Maar alleen als je op een goede fiets zit en de juiste kleding draagt. En net daar kan het team van Shifting Gears voor jou het verschil maken. Met ruim tien jaar ervaring kunnen wij perfect inschatten wat jouw manier van fietsen is en hoe wij jou daar het beste kunnen bij helpen. Samen gaan we op zoek naar de ideale Specialized fiets, we stellen hem samen haarfijn af en ook voor alle kleding en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. En de geschoolde mecanciens in onze moderne werkplaats herstellen je fiets zo snel als mogelijk. Omdat we als geen ander weten hoe snel je terug weer de fiets op wil!
Mig Motors Skoda
MIG Motors Aalter: sterk in SKODA Op 24 september vorig jaar werd de nieuwe concessie MIG Motors Aalter officieel geopend in het bijzijn van 1000 genodigden. Het gebouw schittert vandaag onder een stralende lentezon. De SKODA-showroom ademt zen. “Mobiliteit”, antwoordt Heikki Vandeputte, site manager, op de vraag waar MIG Motors Aalter voor staat. De vrijheid om je te verplaatsen. Met een vervoermiddel dat volledig voldoet aan uw wensen op vlak van ruimte, comfort en gezelligheid. In Aalter hebben we bij MIG Motors een zee van mogelijkheden voor onze klanten. Klanten hebben vandaag zeer specifieke wensen wat hun voertuig en de bijhorende diensten betreft. Onze mobiliteitsadviseurs doorgronden die wensen volledig alvorens ze advies uitbrengen of suggesties aanreiken.
GripGrab
GripGrab is based on a passion for sports and the dream of building a brand of products that makes sports more enjoyable no matter how cold, wet or windy it is.
Seasucker
Seasucker is een bedrijf uitkomstig uit de Verenigde Staten, opgericht in 2005. Het merk richt zich sinds 2009 onder andere op fietsendragers met een vacuüm systeem. Hierdoor is een trekhaak en/of dakdragers overbodig geworden! Seasucker biedt een aantal verschillende modellen aan in hun gamma welke op hun beurt weer verschillende mogelijkheden bieden. Hieronder een overzicht van de voordelen van het Seasucker systeem t.o.v. een traditioneel systeem.
3 Action Nutrion
3Action Sports Nutrition is a line of specialty products to be taken before, during, or after the sports performance. Years of research and continuous adjustments have allowed us to offer a high-quality product for strength and energy.
Bidong
Bidong, dat is fietsen en chillen met makkers, je collega’s, je klanten. Je trekt er samen op uit. Een halve dag, een dag, een week. Wij zijn je gids, je coach, je duiveltje-doet-al. We verrassen je met parels van routes, zorgen voor sportvoeding en transport, begeleiden je, organiseren nadien nog een feestje, enzovoort. Het enige wat we niét doen, is in jouw plaats op de pedalen trappen. Dat is jouw taak. En genieten, dat ook. Zin in een fietsvakantie met je maten? Op zoek naar een bedrijfsevent op twee wielen? We komen graag langs!

Newsletter